Hästliv
7 maj 2014 16:03

Sommardröm i månadens bild

En solig dag i juni rider Sandra Gustafsson barbacka i en vit sommarklänning. Månadens bild i april får säkert fler än webbredaktionen att längta efter sommaren.

Sommardröm i månadens bild
Det osar sommar om månadens bild i april när Sandra Gustafsson rider ner mot Göta kanal.

– Bilden är tagen förra sommren. Det var så himla fint väder så vi drog ut och fotade lite. Det är alltid roligt att ha fina bilder på hästen, säger Sandra Gustafsson som skickat in bilden.

Hästen på bilden är Dundee, en femårig valack som Sandra har haft sedan han var två år. Stallet ligger utanför Mariestad, precis vid Göta kanal. En varm sommardag, när naturen riktigt sprakade av all grönska och blommorna var som vackrast, blev till en perfekt dag för att fotografera tyckte Sandra. I en vit sommarklänning, barfota, med håret utsläppt red hon barfota ner mot Göta kanal som i en riktig sommardröm.

– Det är så fint att fota där nere vid vattnet. Och så är det så mycket grönska den årstiden.

Sandra fotar gärna själv men den här dagen fick mamma Rose-Marie Gustafsson agera fotograf.

– Hon fick rycka in men det blev ju bra. Hon är egentligen den mest otekniska människan jag vet. Vi var ute i två timmar så det blev väldigt många bilder. Men det var så härligt ute så det gjorde inget.

Sandra Gustafsson får en kvartalsprenumeration på Ridsport. Vill du också vara med och tävla? Ladda upp din bild här. Varje månad utser vi en vinnare.

(Ridsport rekommenderar hjälm vid all ridning)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden