Blogg
29 juli 2014 14:40

Sommarvila för hästar och ryttare

Om det hände mycket för ett par veckor sedan så händer det lite nu. Efter förra inlägget har jag bara joggat Lilly men även Bob eftersom vi hade spekulanter på honom.

De provade tre gånger på drygt en vecka och då var han och jag bara ute i skogen däremellan.

Eriks ägare sa att Erik skulle vila innan han skulle åka hem i torsdags så jag har inte ridit ordentligt sedan Västervik. Lite skönt har det varit eftersom det har varit så varmt men jag har varit rastlös.
Förra veckan skulle min nya häst ”Kakan” kommit men transporten blev försenad och han kommer inte förrän på torsdag den här veckan.

Jag hade även anmält mig till Sylve och Lotta kursen som är måndag och tisdag efter SM men eftersom Lilly troligen ska gå SM och Kakan precis kommit till Sverige så går det inte att genomföra den träningen. Hoppas det blir en kurs snart igen som jag och Kakan kan åka på.

Vi var en sväng ner till Skåne i helgen och passade på att åka till tävlingarna i Dagstorp för att titta lite. För två år sedan vann jag och Shafts Lightening Jack stora Derbyfinalen även då var det väldigt varmt precis som detta meeting har varit.

Nästa blogginlägg hoppas jag ha lite roligt att skriva om.

//Hugo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden