Sverige
19 oktober 2016 08:11

Sperman försvann med posten

En hästägare i Boden har anmält Postnord för att ha slarvat när de skulle leverera frusen sperma. Behållaren hamnade på ett utlämningsställe och förstördes.

Sperman försvann med posten
Den frusna sperman från Irco Mena hamnade i en mataffär i stället för på seminstationen. Nu anmäler hästägaren Postnord för utebliven leverans.

Det var tidigare i somras som Helena Stjärnholm i Boden ville betäcka sitt sto med Irco Mena. Trots att skimmelhingsten varit död i många år finns fortfarande frusen sperma kvar. Stoet stod på en seminstation i Skåne, och sperman skulle skickas från Göteborg.

Men något gick fel i försändelsen och i stället för att levereras direkt till seminstationen, hamnade sperman på hyllan i en mataffär där den förstördes.

Helen Stjärnholm har därför anmält Postnord till Allmänna Reklamationsnämnden och krävt ersättning för sina kostnader av den förstörda sperman. Postnord menar dock att man inte har gjort något fel och avsäger sig allt ansvar, enligt NSD.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden