Hoppning
30 mars 2022 06:20

Startfältet klart inför världscupfinalen i hoppning

VärldscupfinalTotalt 37 ryttare från 20 länder är klara för världscupfinalen i hoppning som rids i Leipzig nästa helg. För Sverige rider Jens Fredricson och Angelica Augustsson Zanotelli. Se hela listan här.

Startfältet klart inför världscupfinalen i hoppning
Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka van de Nachtegaele hade nyligen fina framgångar i Paris. Foto: FEI/Christophe Tanière

Steve Guerdat är på plats med hästen Victorio des Frotards för att försvara sin titel när världscupfinalen avgörs i tyska Leipzig den 6-10 april. Han är en av totalt 37 ryttare från 20 länder som kommer att slåss om äran, se hela listan längst ner.

Han möter tufft motstånd från bland andra Marcus Ehning, Jos Verlooy, Denis Lynch, Geir Gulliksen, Martin Fuchs och det unga brittiska stjärnskottet Harry Charles i den västeuropeiska ligan. Här återfinns även Jens Fredricson med Markan Cosmopolit och Angelica Augustsson Zanotelli med Kalinka van de Nachtegaele för Sverige. McLain Ward är en av ryttarna som kommer från den nordamerikanska ligan.

Här är hela listan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden