Hoppning
15 juli 2019 16:02

Svensk 1,50-seger i Knokke

InternationelltPetronella Andersson och Eclatant tog hem söndagens 1,50-klass i belgiska Knokke. Det blev en härlig avslutning på meetinget där Petronella plockat hem en lång rad placeringar.

Svensk 1,50-seger i Knokke
Petronella Andersson och Eclatant tog hem 1,50-segern i Knokke (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Petronella Andersson plockade på sig många fina placeringar i belgiska Knokke under helgen. Inte minst vann hon den trestjärniga 1,50-hoppningen med Eclatant (KWPN val f-09 e Berlin-Heartbreaker, uppf J. Kramer). Bland 43 startande var Petronella ett av två ekipage som dubbelnollade, och med nära en och en halv sekunds marginal kunde hon rida hem prischecken på närmare 80 000 kronor.

Petronella har startat ett stort antal hästar i Knokke och ridit hem en lång rad placeringar i lägre klasser. Bland annat vann hon en tvåstjärnig 1,40 tillsammans med Pironella, vilket gav drygt 13 000 kronor i prispengar, och en andraplats i tvåstjärnig 1,45 med Castres van de Begijnakker Z som belönades med drygt 21 000 kronor i prispengar.

Resultatlistor Knokke

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-