Hoppning
15 oktober 2012 15:00

Svenska GP-placeringar

(Uppdaterad) Antonia Andersson/Ouganda La Silla och Ann-Sofie Oscarsson/Corti 2 var placerade i Grand Prix över 1,45-hinder i danska Odenses tvåstjärniga meeting. Och i franska St Lo red Helena Lundbäck in på en sjätte plats i 1,50.

Helena Lundbäck satt i sadeln på Bukowskis Belisario (val f-99 e Cortez-Ciceron), som visserligen rev ett hinder i grundomgången men hade tillräckligt snabbt tid för att räcka till sjätteplatsen.
Av de 59 till start i Grand Prix över 1,50-hinder var det bara två ekipage som var felfria i grundomgången, där Claudia Gisler från Schweiz drog det längsta strået i omhoppningen och vann klassen med Touchable. 

Resultat St Lo

Antonia Andersson och Ouganda La Silla var felfria i både grundomgång och omhoppning i Odenses Grand Prix på söndagen. 41 ekipage gjorde upp i klassen och hela 15 av dem tog sig vidare till omhoppning. Där var Ouganda La Silla (sto f -02 e Surcout de Revel) bra med genom att vara en av tio felfria hästar. Stoets tid var en dryg sekund långsammare än segrarens. Vann gjorde Hollands Joy Lammers med T Sellie 15 (sto f 2000 e Namelus R-Coriander).

Ann-Sofie Oscarson var även hon dubbelt felfri i samma klass med Corti 2, med en tid som räckte till en åttonde plats.

Resultat Odense

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar