Hoppning
1 februari 2020 11:28

Svenska 1,45-placeringar i Spanien och Belgien

InternationelltErica Swartz fortsätter att plocka 1,45-placeringar med hästen Jovita. Ekipaget red under fredagen in som trea i belgiska Opglabbeek. Samtidigt visar Angelica Augustsson Zanotelli storform i spanska Oliva, där hon placerade sig i en 1,45-klass med hästen Kalinka van de Nachtegaele.

Svenska 1,45-placeringar i Spanien och Belgien
Angelica Augustsson Zanotelli har en ny turbofux i Kalinka van de Nachtegaele (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Erica Swartz plockade hem två andraplaceringar i 1,45 förra helgen och under fredagen visade hon fortsatt storform i belgiska Opglabbeek. Tillsammans med Jovita red hon in på en tredjeplats i det 64 starter starka startfältet.

Vann tidshoppningen på 1,45-höjd gjorde fransmannen Julien Anquetin med hästen Gravity Of Greenhill med 0 fel på tiden 37,12. Felfri var även tvåan, polacken Przemyslaw Konopacki som korsade mållinjen på 37,77 med hästen Duke. Erica Swartz och Jovita nollade med tiden 37,93.

Angelica Augustsson Zanotelli är också i storslag, men i soliga Oliva i Spanien. En elfteplacering av 77 starter blev det i fredagens 1,45-hoppning med hästen Kalinka van de Nachtegaele (f-10 sto Epleaser Van T Heike-Cicero Z) som hon själv deläger. Ekipaget var dubbelt felfritt och red i mål på tiden 35,03. Segrade gjorde britten Matthew Sampson med hästen Geneve R på omhoppningstiden 32,07.

Resultatlistan i Opglabbeek

Resultatlistan i Oliva

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden