Hoppning
27 april 2019 18:36

Svenska 1,50-placeringar i Tyskland och Frankrike

InternationelltIrma Karlsson och Chacconu satte en snygg dubbelnolla i Hagen och red hem en 1,50-placering. Samtidigt tog Petronella Andersson en 1,50-placering i Frankrike.

Svenska 1,50-placeringar i Tyskland och Frankrike
Irma Karlsson och Chacconu blev 1,50-placerade i Hagen (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Vid det fyrstjärniga mettinget Horses & Dreams i tyska Hagen reds det under lördagen en 1,50 med 59 startande. Inte mindre än 23 ekipage var felfria i grundomgången, och 16 av dessa valde att rida omhoppningen. Där satte 12 ekipage ytterligare en nolla. En av dessa var Irma Karlsson och Chacconu, som med 39,50 sekunder tog hand om sjätteplatsen och belönades med närmare 30 000 kronor i prispengar. Hemmaryttaren Michael JungFischerchelsea vann klassen.

Resultat Hagen

I franska St Tropez rids det fyrstjärniga meetinget Hubside Spring Tour. Lördagen bjöd på en 1,50 direkt mot klockan med 30 startande. Här placerade sig Petronella Andersson och Doryane Hdh på åttonde plats efter en felfri ritt, vilket gav knappt 5 000 kronor i prispengar. Vann klassen gjorde hemmaryttaren Guillaume FourtierTchin de La Tour.

Petronella Andersson tog med Finally Z även en andraplats i lördagens 1,45. Prispengarna var generösa i denna klass och Petronella red hem närmare 53 000 kronor efter två felfria rundor. Klassen vanns av Nicolas Delmotte, Frankrike, på Darmani Van T Heike.

Resultat St Tropez

I belgiska Opglabbeek tog Henrik von Eckermann under lördagen en placering i den tvåstjärniga 1,45-hoppningen. Med felfri grundomgång blev det en sjunde plats med Best Boy 2, en hannoveranare som Henrik äger tillsammans med fästmön Janika Sprunger.

Resultat Opglabbeek

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden