Hoppning
11 juli 2021 18:44

Svenska OS-hoppet placerat i femstjärnig Grand Prix

InternationelltMalin Baryard Johnsson och H&M Indiana slog till med en placering i söndagens femstjärniga Grand Prix över 1,60-hinder i Valkenswaard, Holland. Det har även varit svenska framgångar på andra internationella tävlingar.

Svenska OS-hoppet placerat i femstjärnig Grand Prix
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

OS-uttagna Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana (BWP sto f 2008 e Kashmir Van Schuttershof–Animos Hallo, uppf W.Vanderlinden, äg Stuteri Arch) fortsätter att visa fin form.

På söndagen blev ekipaget femma i en femstjärnig Grand Prix med 36 startande i holländska Valkenswaard.

Det var tolv felfria ekipage i första rundan, och Indiana tillhörde de fem hästar som var felfria även i omhoppningen. Det svenska ekipagets placering var värd ungefär 210 000 kronor och det var ungefär fem sekunder långsammare än segraren Scott Brash/Hello Jefferson, Storbritannien.

Resultat, Valkenswaard

På det tvåstjärniga meetinget i belgiska Knokke vann Petronella Andersson och Cassina en  1,45-klass med nästan 70 starter.

Resultat, Knokke

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden