Fälttävlan
30 september 2018 22:00

Svenska placeringar i Bubrowko och Varsseveld

InternationelltDe svenska fälttävlansryttarna tog placeringar både i polska Bubrowko och nederländska Varsseveld. Fyra på sitt dressyrstraff blev Christoffer Forsberg och Hippos Sapporo.

Svenska placeringar i Bubrowko och Varsseveld
Felfri terräng och banhoppning gav en fjärde plats för Christoffer Forsberg och Hippo's Sapporo i Varsseveld (arkivbild).

Vid tävlingarna i Buborowko, Polen, var Katrin NorlingHulliebullie enda svenska ekipage i CIC1*. Det blev en åttonde plats efter 29 straff i dressyren, felfri terräng inom tiden och åtta fel i banhoppningen, totalt 37 straff. Även Niklas Lindbäck drog på sig åtta fel i banhoppningen med Chicuelo och slutade utanför placering med totalt 40,6 straff i CIC2*. I CIC3* blev Sara Algotsson Ostholt bästa svensk med Cesar V – de blev första utanför placering med totalt 51,2 straff.

Resultat Buborowko

I Nederländska Varsseveld slutade Malin Petersen på andra plats i CCI2* med Luke 140 efter fyra fel i banhoppningen – totalt 38,5 straff. I CCI1* kom Christoffer Forsberg och Heejan på nionde plats med 37,30 straff. Fjärde plats på dressyrstraffet 33,00 blev det för Christoffer i CIC2* med Hippo’s Sapporo efter felfri banhoppning, men i CIC1* blev det inga framskjutna placeringar för de svenska ekipagen.

Resultat Varsseveld

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden