Hoppning
22 mars 2018 12:08

Svenskarna regerar i de italienska 7-årsklasserna

Talanger slog tillToscana Tour i italienska Arezzo har rullat på under veckan och det har blivit svenskt i topp två gånger om bland 7-åringarna.

Svenskarna regerar i de italienska 7-årsklasserna
Jens Wickström plockade tre raka 7-årsplaceringar med Chapman. Arkivbild: Roland Thunholm

Veckan i Arezzo har hittills varit vigd åt unghästarna och i två 7-årsklasser med runt 80 ekipage till start har det varit blågult i toppen. I tisdagens 1,30 för 7-åringar segrade Jens Wickström och Chapman (SWB, val f 2011, e Zorro-Camaro M, uppf John Höglund).

I den klassen var Alexander Zetterman och Gelatina (SWB, sto, f 2011, e Cohiba-Animo, uppf Ulrika Jarl & Mieke Bokman) tia, men i nästa klass för 7-åringar på 1,35 tog de steget upp till toppen.  Jens och Chapman kom då fyra.

I de stora 7-årsstartfälten har Elin Uppling varit placerad trippelt upp med Grace P. Plats 7 och 15 följdes av torsdagsklassen där Elin och Grace P ordnade en tredjeplats, samtidigt som Jens och Chapman också säkrade sin tredje placering den här veckan i form av placering 15.

Det har även blir fler svenska placeringar under vecka – resultaten finns här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden