Ridsport TV
12 januari 06:00

Förhandstitt: Gigantiskt lyx-ridcenter byggs

Stort byggeÖver 1 600 hektar med allt från 17 utomhusbanor till bostäder och femstjärnigt hotell. Stort och lyxigt – precis som mycket annat i USA. Ta en titt på den ridcenter som just nu växer fram.

Förhandstitt: Gigantiskt lyx-ridcenter byggs
Här nedanför kan du ser hur anläggningen är tänkt att se ut.

 

Om bara två år är det tänkt att World Equestrian Center i Ocala i Florida ska stå värd för sina första internationella tävlingar. WEC Ocala uppges bli något utöver det vanliga och det snålas inte när anläggningen växer fram på sisådär 150 hektar. På WEC kommer det bland annat att finnas 17 utomhusbanor med läktare, fyra inomhusarenor, stallplatser för 1 500 hästar, femstjärnigt hotell med sviter vars balkonger vetter mot den stora utomhusarenan, butiker, flotta restauranger, grönskande parker och ett kapell.

Allt som allt är ytan drygt 1 600 hektar och den som inte nöjer sig med att bara gästa stället kan bosätta sig precis intill, på en av de 300 tomter som är till salu inom området. Personerna som slår ner sina bopålar på World Equestrian Estates utlovas exempelvis bevakning på området dygnet runt, veterinärklinik för små och stora djur, allehanda hushållstjänster och golfbilar att åka med inom samhället.

Ännu en film om projektet, från 2017:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-