Hoppning
18 november 2018 20:27

Tackade nej till Bill Gates 80-miljonersbud – men nu är ”Catchie” såld

AffärerCatch Me If You Can har länge varit omtalad. Många har jagat henne, men inte ens Bill Gates lyckades. Nu har stoet bytt ägare och syns framöver under tjeckisk flagg.

Tackade nej till Bill Gates 80-miljonersbud – men nu är ”Catchie” såld
Laura Klaphake och Catch Me If You Can har hoppat EM och VM för Tyskland. Arkivbild: Roland Thunholm

Den 10-åriga Catoki-dottern Catch Me If You Can har enligt Paul Schockemöhle  varit en av hans absolut hetaste hästar. Han tackade, enligt egen utsago, bland annat nej till runt 80 miljoner från Bill Gates och lät i stället Laura Klaphake ha kvar stoet över VM där det blev ett lagbrons.

Nu är ”Catchie”, som även har gått EM med Klaphake, dock såld, vilket Reiterrevue rapporterar. Ny ryttare är 22-åriga tjeckiska Anna Kellnerova, som bland annat har synts i Nations Cup och Global Champions Tour.

Czech Equestrian Team skriver på sin Facebook ”att de är väldigt glada att tillkännage en ny medlem som ansluter sig till teamet i Prag: Catch Me If You Can, tidigare riden av Laura Klaphake. Vi är glada att välkomna detta sto till vårt hem! Paul Schockemöhle är väldigt glad att stoet hamnar i goda händer och hos fina människor och önskar Catch Me och Anna lycka till i framtiden”, skriver de vidare.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-