Fälttävlan
11 augusti 2018 16:29

Terrängen lyfte Anna Nilsson

Internationellt Efter dressyren i Strzegoms trestjärniga klass var Anna Nilsson och Candy Girl på 20:e plats. Efter lördagens terräng är ekipaget fyra.

Terrängen lyfte Anna Nilsson
Anna Nilsson och Candy Girl. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Veteranen Anna Nilsson och hennes Candy Girl (HANN sto f 2005 e Contendro–Argentinus, uppf Fries Zuchthof, äg Anna Nilsson och Björn Leander) inledde polska Strzegoms CIC3* lite trevande med 32,6 straff och en 20:e plats efter dressyren.

I lördagens terrängprov kom dock ett lyft i resultatlistan då 1,2 straff för tiden räckte hela vägen upp till en fjärde plats i det namnkunniga, över 60 ekipage stora startfältet.

För Therese Viklund och Diabolique, som låg sexa efter dressyren i den trestjärniga klassen, hände det motsatta. Drygt 10 straff i terrängen innebär en elfte plats inför söndagens avslutande banhoppning. Hanna Berg och Quite Survivor avancerade några placeringar efter drygt 10 straff i terrängen och är på 14:e plats.

Tysklands Sandra Auffarth stod för enda felfria terrängen och är ny ledare i klassen tillsammans med Viamant du Matz.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden