Sport
23 oktober 2017 08:51

Tre EM-vinnare till Stockholm

StjärnglansDet blir en riktig guldkant på Sweden International Horse Show. De tre regerande Europamästarna från de tre olympiska grenarna är klara för tävlingarna.

Tre EM-vinnare till Stockholm
Ingrid Klimke, Isabell Werth och Peder Fredricson styr mot Friends i slutet av november. Foto: Libby Law/FEI, Roland Thunholm, Claes Jakobsson

Nu är det klart att publiken på Sweden International Horse Show får chansen att se tre individuella guldmedaljörer från årets Europamästerskap göra upp i sina respektive grenar under första advent. Peder Fredricson kommer med två hästar och hoppar sex klasser, Ingrid Klimke lär ge järnet i Friends inomhusfälttävlan och Isabell Werth är den första klara ryttaren i Saab Top 10 Dressage.
– Vi har ett helt unikt vasst startfält till årets tävlingar, säger sportchef Malin Baryard Johnsson i ett pressmeddelande.
– Sett till meriterna och bredden på toppen tror jag aldrig att det varit så här bra.

Tävlingarna drar igång torsdagen den 30 november och avslutas söndagen den 3 december.

171023_friendsarena_friendsarena
Om en dryg månad intar hästarna och tusentals hästmänniskor Friends Arena. Foto: Friends Arena

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden