Fälttävlan
12 augusti 2018 17:18

Tre svenskar placerade i Strzegoms CIC3*

Internationellt Det var mycket svenskt i prislistan när den tresjärniga klassen i polska Strzegom avslutades på söndagen. Bäst gick det för Anna Nilsson som blev åtta med Candy Girl i ett starkt startfält.

Tre svenskar placerade i Strzegoms CIC3*
Anna Nilsson blev bästa svensk i Strzegom. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild: Roland Thunholm

Anna Nilsson och hennes Candy Girl (HANN sto f 2005 e Contendro–Argentinus, uppf Fries Zuchthof, äg Anna Nilsson och Björn Leander) var på 20:e plats efter dressyren, fyra efter terrängen och slutade till slut som åtta efter 8 straff i söndagens hoppning.

Men det var andra svenskar som klättrade under hoppningen i Strzegoms CIC3*. Hanna Berg och Quite Survivor satte en nolla i hoppningen och klättrade några placeringar till nionde plats. Therese Viklund och Diabolique fick 4 straff i hoppningen och klättrade också något och slutade tia.

Det var ett starkt startfält med bland annat flera av Polens och Tysklands främsta ryttare. Totalt startade över 60 ekipage och regerande världsmästaren Sandra Auffarth, Tyskland, vann med 9-åriga Viamant du Matz som har tagit steget upp till trestjärnigt i år.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden