Hoppning
7 mars 2019 17:54

Triss i svenska 1,50-placeringar på Sunshine Tour

TrissSunshine Tour rullar vidare och de svenska hoppryttarna fortsätter att plocka placeringar. I torsdagseftermiddagens 1,50 landade tre svenskar på rätt sida av strecket i resultatlistan.

Triss i svenska 1,50-placeringar på Sunshine Tour
Stella Röhlcke, som på bilden rider Crimson, placerade sig i 1,50 med Delina. Nyligen var ekipaget femma i GP på samma höjder i Spanien och de fortsätter alltså att visa fin form. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Trestjärnig hoppning i spanska Vejer de la Frontera står på agendan i veckan för flera svenskar som hoppar igång våren på Sunshine Tour. I 1,50-tidshoppningen som avgjordes under torsdagseftermiddagen var tre svenskar felfria och placerade.

Angelie von Essen och Estella lyckades bäst och blev femma. Just efter sig i resultatlistan, på placering sex, hade de Jacob Hellström och Mansini Ltd.

Stella Röhlcke, som just har lämnat YR-stadiet, hade också en lyckad eftermiddag och red in på placering nia med Delina. Klassen vanns av amerikanen Andrew Ramsay med California 62.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden