Hoppning, Ponny
25 juni 05:55

Tuff utmaning i Midsommarhoppet

NationelltUnder midsommarhelgen arrangerade Trollhättans Sportryttare Midsommarhoppet på Grevagården, där en tapper liten skara ponnyryttare tog sig an Medelsvår A.

Tuff utmaning i Midsommarhoppet
Tindra Palmér har en riktigt fin säsong med C-ponnyn Munsboro Highlander. Bilden är tagen på en tidigare tävling. Foto: Pernilla Hägg

Bland de största ponnyerna väntade en rejäl utmaning – av de sex till start var det endast två som tog sig i mål.

Bäst gick det för hemmaryttaren Nelli Grytfors på rutinerade Donnacha Ban (SCS val f -05, e Glann’s Owen-Coral Star, imp Irland, äg Pernilla Grytfors), som var ensam om att inte riva.

För storleken mindre, C-ponnyerna, orsakade också banan en hel del problem. Här var åtta ekipage anmälda, fem fullföljde.

Annie Persson/Farnaharpy Black Diamond och Tindra Palmér/Munsboro Highlander (CPBS val -16, e I Love You Melody-Gwennic de Goariva, uppf David Stachwell Highfield Stud, äg Tindra Palmér) slutade båda på totalt noll fel.

Men det var blott 8-årige Munsboro Highlander, som haft en lång segerrad i Medelsvår B och nu gick sin första Medelsvår A, som var klart snabbast och fick leda ärevarvet.

Resultat kat D
Resultat kat C

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden