Blogg
12 juni 2015 06:00

Tung vecka

Förra veckan var en tung vecka. På lördagskvällen när jag körde hem från Houghton fick jag beskedet att den otroligt fina och fantastiska hästen Favorit Z hade blivit avlivad under terrängprovet i Tattersall där han bröt benet.

Så himla sorgligt och det är otroligt tomt utan allas vår favorit. Det är tur att vi är ett bra team som stöttar varandra på så sätt börjar allt gå tillbaka till den vanliga lunken.

På söndag är det dags för den första tävlingen sedan vår tragedi. Som tur är har vi många fina hästar som är redo att axla upp och ge sig ut på tävlingsbanorna. Det är kanske många av er som frågar er hur vi som team kommer över en sådan här sak. Dels har vi verkligen stöttat varandra och låtit oss vara ledsna för att sedan nästintill tvinga oss att rycka upp oss. Faktum är ju att han inte kommer tillbaka hur orättvist det än är och tack gode gud så hände inget med Sam! Det svåraste var när lastbilen kom tillbaka och det bara var en häst på, det var sorgligt!

För min del gick Houghton inte som planerat, fick 20 straff in i vattnet så nu backar vi bandet och ska göra några Novice så vi hittar tillbaka till våra awsome double clears! Det var helt enkelt en väldigt, väldigt dålig vecka för vårt team…

När man har en sån vecka tar det verkligen på en mentalt och jag har varit så himla trött. Nu börjar det bli bättre men jag kände mig helt tömd på energi. Ibland kan det verkligen vara svårt att hitta motivation och ny energi men jag är verkligen glad att jag är baserad hos just Sam som hjälpt mig hitta motivationen igen.

Det är verkligen viktigt att omge sig med personer som ger dig energi och inte tar, för mig har det varit guld värt den senaste veckan. I lördags var vi ett helt gäng från alla möjliga håll som mötes upp och hade en riktigt rolig kväll, det gav mig en energyboost! Så det är bara att bryta ihop och kom igen!

Vi hörs snart igen!

/Line

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden