Sverige
16 januari 22:59
Ridsportplus

”Tusen tack till alla som röstade”

IdrottsgalanHan såg inte alltför besviken ut, trots att han just förlorat fajten om Jerringpriset. Men vinnarskallen Henrik von Eckermann erkänner att han inte hade tackat nej till ännu en glasskål. "Tusen tack till alla som röstat, jag ser verkligen fram emot att försöka tacka publiken för det här i Göteborg", säger han.

”Tusen tack till alla som röstade”
Det blev inga priser för Henrik von Eckermann, som kom till galan med frun Janika Sprunger. Foto: Roland Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Efter ett par år med fina priser på galorna blev ridsporten ikväll helt utan. Henrik von Eckermann såg trots det glad ut efter galans slut.

– Jag vill bara säga tack till alla som röstat, att jag kom så långt som jag gjorde. Nu kör vi vidare och försöker vinna fler priser. Man vill ju alltid vinna, men det är fantastiskt det som Nils van der Poel gjorde förra året, säger han.

– Det är ett otroligt stöd vi har, det är det stödet vi också har på våra fantastiska tävlingar. Jag ser verkligen fram emot att försöka tacka publiken i Göteborg med några bra resultat.

Nu väntar skidsemester för von Eckermann och familjen. Han ska dock försöka hålla sig borta från att tävla i skidbacken.
– Jag ska ta det lite försiktigt, jag har inte tid med några skador. Det ska bli skönt att få lite frisk luft och rensa huvudet lite. Sedan är det hem och ladda om för Amsterdam, som är nästa världscup.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden