Sportnytt
4 mars 2020 15:45

Veckans sändningar från RidersLiveTV

LivesändningarTrött på lera och slaskväder? Passa på att lapa lite skärmsol och samtidigt inspireras av hoppning på hög nivå. Den här veckan sänder vi i samarbete med RidersLiveTV både från Sunshine Tour i Vejer de la Frontera och från WEF i Wellington i Florida, USA. Flertalet svenska ekipage finns i startlistorna.

Veckans sändningar från RidersLiveTV
Ridsport och RidersLiveTV sänder varje vecka från både Sunshine Tour i Spanien och från WEF i Wellington i Florida, USA. Foto: Pressbild RidersLiveTV

Vi sänder även den här veckan utvalda livesändningar i samarbete med RidersLiveTV. Sändningarna här på sajten är tillgängliga för alla inloggade Ridsportläsare.

Vill du ta del av repriser och serier finns ett stort utbud hos RidersLiveTV, det kräver dock eget abonnemang hos tv-kanalen.

Sändningstiderna från Wellington är preliminära och kan komma att ändras då arrangören på plats har ett flytande tidsschema.

Onsdag

19.45 Sammandrag (52 minuter) av den gångna veckans GP-klass på Sunshine Tour i Vejer de la Frontera i Spanien, med engelska kommentatorer.

20.30 CSI5* $37,000 Douglas Elliman 1,45-klass
Svenska Petronella Andersson startar tillsammans med bland andra Mclain Ward, Eric Lamaze, Darragh Kenny och Martin Fuchs. 

Torsdag

15.00 CSI5* $137,000 Equinimity WEF Cup Rd 9
Den 9:e omgången av speedklassen Challenge Cup rids av bland andra Martin Fuchs, Jessica Springsteen, Laura Kraut, Rodrigo Pessoa, Darragh Kenny och Kent Farrington.

Fredag

14.00 CSI5* $37,000 Bainbridge 1, 45-klass
I fredagens 5* klass ser vi svenska Petronella Andersson rida mot bland andra Kent Farrington, Darragh Kenny, McLain Ward och Lorenzo de Luca.

Söndag

08.00 CSI5* $401,000 Douglas Elliman Real Estate Grand Prix
Stora prispengar står på spel i veckans stora Grand Prix-klass som rids natten mellan lördag och söndag. I startlistan hittar vi bland andra Jessica Springsteen, Martin Fuchs, Darragh Kenny och Lorenzo de Luca.

16.30 CSI5*$73,000 CaptiveOne Advisors 1,50-klass
I startlistan finns både svenska Petronella Andersson och bland andra Shane Sweetnam och Darragh Kenny.

18.00 CSI2* $50,000 Griffis Residential Grand Prix
I veckan sista klass startar bland andra Shane Sweetnam, Mark Kinsella, Rebecca Conway och Caludia Ballesteros.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden