Sverige
30 mars 2019 07:30

Wången får ny VD

Nytt namnRiksanläggningen Wången får en ny VD den 1 juli. Ny på posten blir Håkan Karlsson, som sedan tidigare är engagerad i Svensk Travsport genom olika uppdrag.

Wången får ny VD
Håkan Karlsson blir ny VD för Wången. Foto: Jenny Schwieler Staaf/Anna Wilhelmsson

Under fredagen meddelades att Wången AB får en ny VD. Det är Håkan Karlsson som tillträder sin tjänst den 1 juli. Håkan är lärarutbildad och har arbetat som rektor och biträdande förbundschef för Jämtlands gymnasieförbund. Håkan är även ordförande för Jämtlands travsällskap och engagerad centralt i Svensk Travsport genom olika uppdrag.
– Det här är en fantastisk fin utmaning och det finns en stor potential i Wången. Det finns väldiga möjligheter att göra bra saker och det vill jag vara en del av, säger Håkan Karlsson i ett pressmeddelande.
– Det arbetar många professionella människor här och min uppgift blir att leda dem som ett lag.

Förutom kunskap i travvärlden sedan fyra år tillbaka har Håkan Karlsson även god kunskap om Wångens verksamhet. Han har suttit i styrelsen både för Wångens Stiftelse och Wången AB.
– Min erfarenhet från styrelsearbetet här på Wången gör att jag känner mig trygg med att det här är en solid rörelse med många ben att stå på. Wångens framtid är ljus, säger Håkan Karlsson.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden