Fälttävlan
24 juli 2015 12:30

Algotsson Ostholt väl med i Renswoude

Sara Algotsson Ostholt och är med och kämpar om topplaceringarna i holländska Renswoudes CIC** med både Wega och Reality.

Algotsson Ostholt väl med i Renswoude
Sara Algotsson Ostholt och Wega visade god form i den inledande dressyren.

50 av 83 startande i klassen gjorde sin dressyr på torsdagen. Sara Algotsson Oatholt och Wega (sto f 2001 e Irco Mena-Labrador uppf/äg Margareta Algotsson), som har tävlat sparsamt sedan de tog individuellt OS-silver leder klassen med 42,3 straff. Sara Algotsson Ostholt ligger också fyra med Reality 39 på 45.5 straff.

Frida Andersén och hennes Herta, som ingick i det svenska silverlaget på EM 2013, gör comeback efter en skada på stoet förra året. Det blev 53,10 straff och en 24:e plats så här långt. 

Uppdatering, fredag: Sara Algotsson Ostholts och Wega fick ett nedslag i fredagens hoppning och ligger på 46,3 straff. Ekipaget är sexa när samtliga har gjort sin dressyr. Reality har avancerat till att vara trea i klassen och Herta är 41:a efter 4 straff i hoppningen. Frida Andersen är också på 20:e plats med Pirat efter en felfri hoppning.

”Wega hoppade heeeelt fantastiskt. Däremot gjorde jag två ryttarmissar. En räddade Wega upp genom att hoppa rättuppstående över en bred oxer, men vid den andra missen – det sista hindret – så föll bommen” skriver Sara Algotsson Osstholt i ett mejl till redaktionen.

Ny ledare är Tysklands stjärna Ingrid Klimke/Zilia D på 41,4 straff. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden