Hoppning
23 mars 2018 12:00

Wellington-framgångar för Petronella Andersson

USAPetronella Andersson är och tävlar vid Winter Equestrian Festival vid Palm Beach i Wellington, USA. Efter att ha tagit flera placeringar i lägre klasser blev det under torsdagen placering även på 1,50-nivå.

Wellington-framgångar för Petronella Andersson
Det går bra för Petronella Andersson i Wellington (arkivbild) Roland Thunholm

Denna vecka har Petronella Andersson ridit vid det fyrstjärniga meetinget i Wellington, USA. Med Finally Z och Blueberry R har det blivit flera fina placeringar i stora klasser på 1,40 och 1,45-nivå. Under torsdagen kom första 1,50-placeringen.

Det var i den fyrstjärniga WEF Challenge Cup med 93 startande, där 33 ekipage red felfritt i grundomgången. I omhoppningen lyckades 11 ekipage sätta en ny nolla, och bland dessa fanns Petronella på Eclatant (KWPN f-09 e Berlin-Heartbreaker). Tiden 43,425 räckte till en fjärde plats i klassen, vilket gav närmare 60 000 kronor i prispengar till Petronella.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden