Hoppning
19 november 2015 15:53

Sverige började på bästa sätt

Bättre än seger blir det aldrig. Därför började Sverige också på bästa sätt. när det femstjärniga världscupmeetinget i Stuttgart inleddes på torsdagen.

Som vanligt i Stuttgart började det med en tidshoppning över 1,45-hinder uppdelad i en klass för de tyska ryttarna och en klass för övriga.

55 internationella ekipage prövade lyckan, några i högsta tempo för att sikta på seger, andra tog klassen mest som uppvärmning inför större prövningar.

Till de förstnämnda hörde definitivt Linn Zakariasson, Tysklandbaserad sedan många år, som fått en personlig inbjudan till klasserna utanför världscupen. Med den 11-åriga Ugaulin du Bosquetiau (sto e Kashmir van Schuttershof-Sea Harvest xx) – samma far som Peder Fredricsons H&M All In – var hon 0,15 sekund före Brasiliens Pedro Vennis på Anaya Ste Hermelle.

Av övriga svenskar hade Malin Baryard Johnsson ett tidsfel med Corporal VDL 1224, Henrik von Eckermann fyra fel för vardera Cassini´s Angel och Gotha FDH. Douglas Lindelöw hade däremot en mindre lyckad dag med Udermus.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden