Sverige
30 december 2022 09:29

Mest läst 2022 – Fullt med ormar i stallet

Del 7En sådan enkel händelse som att en ströbädd ska ut kan skapa rubriker. I alla fall om det visar sig att ströbädden är full med ormar. Artikeln där Sara Lord berättar om orminvasionen blev årets näst mest lästa på Ridsports webb.

Mest läst 2022 – Fullt med ormar i stallet
Fullt med snokar i ströbädden - det engagerade Ridsports läsare stort. Foto: iStockphoto

Att mocka ut djupströbädden kan vara något man drar sig för länge, men oftast är det bara en tung och monton syssla. Men hos Sara Lord visade det sig vara mer än ströbädden som fanns i stallet – där fanns nämligen massor med ormar som flyttat in, närmare bestämt snokar.

Sara Lord tog det hela med ro, men efter att ha postat bilder på snokarna blev det många reaktioner på hennes inlägg. Många visade sig vara rädda för ormar, och engagemanget fortsatte även när Ridsport publicerade bilderna. Artikeln om snokarna i Sara Lords stall blev årets näst mest lästa på webben, och du hittar den här.

Snokar använder gärna gödselstackar och ströbäddar som kläckningsplats, och de påverkas negativt av att det numera finns allt färre gödselstackar i landet. Ridsport publicerade tidigare under året en artikel om detta, och den artikeln hittar du här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden