Sverige
27 december 2018 08:28

Anna Hassö flyttar till Springfield Farm

FlyttRidsports krönikör Anna Hassö tar ett nytt steg i livet. Hon kommer att flytta till familjen Zettermans tidigare gård, Springfield Farm, utanför Kristianstad och driva sin verksamhet där.

Anna Hassö flyttar till Springfield Farm
Anna Hassö. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Anna Hassö kommer att hyra in sig på Springfield Farm och berättar om flytten på sociala medier: ”Det känns så otroligt kul att ha hittat ett så komplett ställe och folk med samma grundläggande värderingar kring hästhållning och annat. Vi ser fram emot att kunna fortsätta med utbildning och förmedling av hästar i den här fantastiska miljön, och att kunder, hästägare och såklart hästar ska trivas.”

Anna Hassö tillhörde under många år svenska eliten i fälttävlan och är utbildare och tävlingsryttare. Hon är också en flitigt läst krönikör på Ridsport. Här är hennes mest lästa krönika.

Anna Hassö har också medverkat i en artikelserie om att träna hästar på ett hållbart sätt.

Springfield1
När Zettermans köpte gården i mitten av 1980-talet såg den helt annorlunda ut än. Steg för steg har den byggts upp till en komplett anläggning för träning av hopphästar. Arkivbild: Roland Thunholm

Springfield Farm är en av Sveriges mest kända hästanläggningar och byggdes upp av familjen Zetterman. Aisling Zetterman ägde gårde, som ligger utanför Kristianstad i Skåne, tills i somras då den såldes.

Anna Hassös nuvarande bas är utanför skånska Sjöbo.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden