Fälttävlan
2 juni 2018 12:52

Anna Nilsson på hugget igen i trestjärnigt

Dressyren gjordUppdaterad: Anna Nilsson och Candy Girl är åter på banan. Några veckor efter sin fina placering i Sopot skaffade ekipaget sig ett snyggt utgångsläge efter dressyren i Renswoudes CCI3*. På lördagen bröt ekipaget dock tävlingen i terrängen.

Anna Nilsson på hugget igen i trestjärnigt
Anna Nilsson och Candy Girl. Arkivbild: Fredrik Jonsving

För en knapp månad sedan var Anna Nilsson och Candy Girl tvåa i CCI3* i Polen och ekipaget fick en bra start på en ny tävling. I Renswoude i Nederländerna låg de trea i CIC3* efter en dressyr på drygt 72 procent, vilket gav dem nätta 28 straff. Julia Krajewski ledde med Samourai du Thot på 26,3 straff.

Näst bästa svenskar efter dressyren var ett nytt trestjärnig ekipage i form av Jonna Britse och Quattrino. De låg nia på 31,6 straff bland de 43 ekipagen till start.

Uppdatering: I lördagens terräng bröt Anna Nilsson och Candy Girl tävlingen redan på hinder 6.  Jonna Britse slutade tävlingen som bästa svenska med en 13:e plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden