Fälttävlan
6 maj 2018 17:43

Svenska topplaceringar i Polen

SopotTre av de fem främsta ekipagen i CCI3* i polska Sopot var svenska ryttare. Bäst gick det för Anna Nilsson som slutade tvåa i den internatoinella årsdebuten med Candy Girl.

Svenska topplaceringar i Polen
Anna Nilsson kom tvåa i den internationella årsdebuten med Candy Girl (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

De svenska fälttävlansryttarna har haft ett riktigt lyckat meeting i Sopot, Polen. Under söndagen avslutades tre klasser med banhoppning, och det var blå/gult med bland de främst placerade i alla tre.

I CCI3* slutade Anna Nilsson och Candy Girl tvåa på sitt dressyrstraff 34,5, och detta var deras internationella årsdebut. Johan LundinJohnny Cash kom fyra och Malin JosefssonGolden Midnight slutade på femte plats – hela tre svenska ekipage bland de fem främsta. Segrade gjorde Andreas Ostholt, Tyskland, på Corvette.

I CCI2* blev Ebba Adnervik bästa svensk med en tredjeplats på Chippie, tätt följd av Henrik Adnervik och Empero på fjärde plats. Anna Hassö slutade fyra i CCI1* med Flip One.

Förbundskapten Fredrik Bergendorff är mycket nöjd med svenskarnas resultat i Sopot.
”Nu har jag ytterligare en rad ekipage som är VM-kvalade”, säger Bergendorff till Ridsportförbundet.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden