Hoppning
29 januari 2019 16:28

Bertram Allens mästarhäst såld – ekipaget splittras

FörsäljningPublikfavoriten Bertram Allens mästerskapshästs Hector Van D'abdijhoeve är såld. Ekipaget är regerande Europamästare i lag då det ingick i Irlands guldlag på EM i Göteborg 2017.

Bertram Allens mästarhäst såld – ekipaget splittras
Bertram Allen och Hector Van D'abdijhoeve vid EM i Göteborg 2017. Foto: Roland Thunholm

Bertram Allen berättar om försäljningen på sin webbplats.

Hector Van D’abdijhoeve (val f 2007 e Cabrio Van De Heffinck-Utrilllo Van de Heffinck, uppf Hugo Boelens) har fram tills nyligen ägts av Noel Delahunty Connaught Bloodstock och Ballywalter Farms. Ny ägare och ryttare till skimmeln blir en annan irländsk toppryttare, Denis Lynch, som också ingick i Irlands guldlag 2017.

Förutom EM-guldet i lag har Bertram Allen och Hector Van D’abdijhoeve bland annat startat Nations Cup och Global Champions Tour.
– Hector har varit en fantastisk häst för mig med många framgångar. Jag ser fram mot att få se honom tillsammans med Denis i framtiden och jag vill tacka Noel Delahunty och alla som har haft en del i framgångarna, skriver Bertram Allen på sin webbplats.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden