Hoppning
16 januari 2020 19:00

Bra start för Peder Fredricson i Oliva

InternationelltPeder Fredricson har begett sig till spanska Olivas vårtour, där det pågår tävlingar under flera månader. Med sig har Peder fem hästar, och samtliga inledde felfritt över hinder på torsdagen - precis som flera av de andra svenskarna på plats.

Bra start för Peder Fredricson i Oliva
Peder Fredricson fick en bra start med H&M Kirlo van den Bosrand. Foto: Roland Thunholm

I guldtouren stod klasser upp till 1,45 på dagens schema, och det var i den högsta klassen – som även var ett GP-kval – som placeringarna kom för Peder Fredricson. Med H&M Kirlo van den Bosrand var Peder tvåa, slagen med en halv sekund, och H&M Crusader Ice slutade sexa.

Samtliga fem av Peders hästar luftades på torsdagen – H&M Chacco Dia och Catch Me Not S värmde upp i en 1,30 med ett par tidsfel, och Hansson WL gjorde en efterlängtad comeback på tävlingsbanan efter ett långt uppehåll. Den 12-årige valacken var felfri i en 1,25.

Jonna Ekberg och Petronella Andersson var flitiga och startade flera hästar var i de flesta av dagens klasser. Bäst gick det för Jonna med Telstar de la Pomme i 1,40-klassen, där ekipaget var fyra.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden