Dressyr
11 mars 2022 06:25

Dags för sista världscupkvalet

InternationelltI helgen ska det avgöras vilka dressyrryttare som tar med sig viktiga världscuppoäng från ’s-Hertogenbosch, och får en biljett till finalen i Leipzig om fyra veckor. Två svenska ryttare finns på plats i Nederländerna.

Dags för sista världscupkvalet
Nu ska det avgöras - vilka tar sig till världscupfinalen? Foto: iStock

Under fredagsförmiddagen rids det korta Grand Prix-programmet och sedan avgörs världscupen med Grand Prix Kür på lördag. Två svenskar finns med i startfältet, Patrik Kittel Forever Young HRH som är först ut på fredagen klockan 10.00, och Antonia Ramel med Curiosity som rider 11.38.

Tyskland ställer upp med sina största stjärnor, världsettan Jessica von Bredow-Werndl som startar sist med TSF Dalera BB och Isabell Werth på sin DSP Quantaz. Hela sju ekipage rider för hemmanationen och från Storbritannien kommer bland andra Charlotte Fry med Dark Legend.

Start- och resultatlistor
Livesändning
Arrangörens webb

Aktuell rankning i den västeuropeiska ligan

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden