Nyheter
12 november 2019 06:20

Digital veterinär fortsätter växa

MiljonsatsningFirstVet, onlineveterinären som ger rådgivning via mobilen, växer - efter stora investeringar i företaget satsar man nu på att ta sig in i USA och flera europeiska länder.

Digital veterinär fortsätter växa
First Vet, som erbjuder veterinärrådgivning via mobilen, expanderar. Foto: iStock

Appen FirstVet rapporteras ha runt 200 000 registrerade användare, som består av djurägare som söker veterinärrådgivning via mobilen. I dagsläget finns FirstVet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien, och har hundratals veterinärer kopplade till sig.
– Vi strävar efter att bli den naturliga första kontaktpunkten för djurägare, lite som sjukvårdsupplysningen fast för djur, har vd:n och medgrundaren David Prien tidigare sagt enligt BreakIt.

Nu har företaget fått in nya investeringar på cirka 200 miljoner kronor, pengar som ska användas till fortsatt internationell expansion med siktet inställt på USA, Tyskland och Frankrike, skriver BreakIt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden