Fälttävlan
25 september 2021 19:11

Dubbel svensk ledning på NBM

MästerskapEfter dressyr och hoppning på Nordiska Baltiska Mästerskapet hos Hermanstorps Kör- och Ridklubb leder Sverige lagtävlingen både för seniorer och unga ryttare/juniorer efter dressyr och hoppning.

Dubbel svensk ledning på NBM
Jonna Britse och Quattrino. Foto: Fredrik Jonsving

Det är Svenska Ridsportförbundet som på sin webbplats berättar att Sverige har tagit ledningen i lagtävlingen både för seniorer och young rider/juniorer på det pågående mästerskapet.

På fredagen reds dressyren och under lördagen rids banhoppningen för hästarna. Seniorerna rider trestjärnigt och de unga ryttarna tvåstjärnigt.

I Sveriges ledande seniorlag ingår Martina Andersson/Dupicor, Emma Tingsby/Zinobi, Sandra Gustafsson/Koordinat och Jonna Britse/Quattrino. 

Individuellt toppar Katrin Norling/Fernando-Ukato seniorernas mästerskap.

Sveriges ledande lag med unga ryttare/juniorer består av Elin Lanned/Giselle, Saga Wetterqvist/Sturevallens Amor, Maya Andersson Gouveia/She’s My Master och Amanda Andersson/Jersey.

Mästerskapet avslutas med terrängprovet i morgon, söndag.

 

Start- och resultatlistor

Equisport sänder terrängprovet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden