Hoppning, Ponny
16 februari 2019 20:32

Dubbelt upp nationellt för Linn Arvidsson

NationelltDagens högsta nationella/3* klasser avgjordes i Osby och för några unga ryttare blev det en riktigt lyckad lördag.

Dubbelt upp nationellt för Linn Arvidsson
Linn Arvidsson är en vinnarvan ung ryttare och i dag blev det seger med Sting's Yaris. Arkivbild: Roland Thunholm

Osbyortens RF stod värd för nationell/3* ponnyhoppning under lördagen. B-ponnyernas högsta klass var medelsvår B och det blev en dubbel för Linn Arvidsson. Segern gick till Linn och Sting’s Yaris (val, f 2006 e Kulltorps Yrrol-Bona-Fide, uppf Stuteri Sting). Tillsammans med Eivor la Linn beslag på andraplatsen i klassen.

För de större ponnyerna var medelsvår A dagens toppklass. I kategori C med blott två startande kom klassens enda nolla genom Ella Littroin och Pigalle (val, f  2005, e Paddock Camargue-Kaliber 574, uppf Susanne Olausson), som därmed vann sin kategori. I kategori D med fyra startande ekipage segrade de regerande svenska utomhusmästarna Philip Svitzer och Zabrino (val, f 2004, Imp Holland) med ett nedslag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden