Ponny
4 november 2019 11:33

Ebba Danielsson tog poäng i Lyon

FEI-hoppningEbba Danielsson och Dynamite Spartacus tog åter poäng i FEI:s Pony Trophy i hoppning, och har goda chanser att ta sig till finalen även i år.

Ebba Danielsson tog poäng i Lyon
Ebba Danielsson och Dynamite Spartacus tog placering i Lyon i helgen. Foto: Eventingphoto

I helgen blev det en tolfteplats för Ebba Danielsson och Dynamite Spartacus, när den andra omgången i i FEI:s Pony Trophy i hoppning avgjordes i Lyon.

Det blev fyra fel efter en vägran i 135-hoppningen, men det räckte till placering och 5 poäng, att lägga till de 9 som ekipaget tog i Herning för ett par veckor sedan, där det blev en åttondeplats i första omgången. Den tredje deltävlingen går i Stuttgart i mitten av november och därefter står det klart vilka som får rida i finalen i Mechelen i mellandagarna.

Deltävlingen i Lyon vanns av Claudia Moore och Elando van de Roshoeve från Storbritannien, medan poängligan efter två omgångar leds av Atline Sercu från Belgien med 25 poäng.

Ebba Danielsson har ridit Dynamite Spartacus i snart två år. I fjol kom hon till final i FEI Pony Jumping Trophy och i år tog sig ekipaget till finalen i ponny-EM i hoppning i somras.
Läs mer om hur det började för Ebba och Dynamite Spartacus.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden