Fälttävlan, Ponny
21 juli 2019 07:30

Elly Kvarnstrand i fortsatt guldläge efter terrängen

SM i fälttävlanÅrets SM i fälttävlan rullar på bra för Elly Kvarnstrand. Efter en felfri terräng ligger hon fortfarande i guldläge med Waterloo på sitt dressyrstraff.

Elly Kvarnstrand i fortsatt guldläge efter terrängen
Elly Kvarnstrand vann Stil-SM P80 för två år sedan. Nu ligger hon i ledning vid ponny-SM i fälttävlan (arkivbild). Foto: Fredrik Jonsving

Under lördagen reds terrängmomentet vid ponnyernas SM i fälttävlan hos Vinslövs Ryttarförening. CCN1*P hade 28 startande där 24 fullföljde. Etta i terrängmomentet blev norska Julianne Rørvik GamlemBoy Leanna, som därmed fortfarande ligger i ledning i klassen på sitt dressyrstraff 25,9.

Vid själva SM:et ligger dock Elly Kvarnstrand och Waterloo i guldläge med en fortsatt andraplats i klassen på dressyrstraffet 26,2. Wilma Nyhlén och Lacken King har avancerat ett snäpp upp till silverplatsen med 26,6 straff, och på bronsplats ligger för tillfället Julia AnderssonSnuske med 31,8 straff efter en felfri terräng.

Vid Stil-SM reds under lördagen hoppmomentet. Där är det i P90 delad ledning mellan Signe KvarnstrandGoliath och Alva JohanssonNors Dusky Dolphin. I P80 har Wilma Bertilsson och Queen Ary gått upp i ledning.

Under söndagen avgörs SM-klasserna med hoppning i CCN1*P och terräng vid Stil-SM-klasserna.

Start- och resultatlistor
Tidsschema
Sammanställning ponny-SM fälttävlan
Sammanställning Stil-SM P80
Sammanställning Stil-SM P90

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden