Prylspaning
24 juli 2021 16:08

Familjen Larssons gård är till salu för 30 miljoner

HenkeborgNu säljer Henke och Magdalena Larsson sin hästgård utanför Helsingborg. Den som har 30 miljoner får en boarea på 443 kvadratmeter, ett stall med fem boxar och solarium samt 2,9 hektar mark. Plus ett poolhus.

Familjen Larssons gård är till salu för 30 miljoner
Janelle Larsson har flyttat till Belgien. Nu säljer familjen sin svenska gård. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

Tidningen Expressen rapporterar att Henke och Magdalena Larssons gård är till salu. Det är  mäklarfirman Skeppsholmen Sotheby´s International Realty som har hand om försäljningen, och mäklaren Catharina Grenestedt säger till Ridsport att säljarna avböjt att hon lånar ut bilder till tidningar. Men du hittar bilder på mäklarens hemsida. 

I Expressen uppges ändrade livsförhållanden som orsak till att gården säljs. Henke Larsson själv jobbar som assisterande tränare i Barcelona, dottern Janelle Larsson satsar på hoppning i Belgien (hos Angelica Augustsson Zanotelli) och sonen Jordan Larsson är fotbollsproffs i Moskva.

Den som slår till på gården, som enligt mäklarens hemsida kallas ”Henkeborg” av Helsingborgarna,  får ett stall med fem boxar och solarium, ridbana 27 x 54 meter, gräs- och grushagar plus larm och övervakningskameror.

En byggnad innehåller både pool med ytterväggar i glas, 120 kvadratmeters gästhus och garage.

Boningshuset är innehåller bland annat en extra bred spis från AGA, walk in closet och biljardrum. Allt enligt mäklarens hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden