Hoppning
12 januari 2018 14:22

Uncle Blue till USA

Mot USAÄnnu en gång har en häst lämnat Grevlundagården för nya äventyr i USA. Den här gången är det Breedersvinnaren Uncle Blue med meriter upp till 1,60 som styr över Atlanten.

Uncle Blue till USA
Stephanie Holmén och Uncle Blue vann Breeders 2013. Foto: Roland Thunholm

Grevlundagården har sålt flera hästar till USA. Bland annat såldes en trio riden av Stephanie Holmén i början av 2017. Nu är det dags igen för ännu en häst att flytta, berättar Lisen Bratt Fredricson på Instagram.

Uncle Blue (SWB val f -08 e Chacco Blue-Robin Z, uppf Rapidsrock AB), ägd av familjen Björklund och Grevlundagården,  har åkt till USA efter många framgångsrika år med främst Stephanie Holmén i sadeln. ”Uno” startade karriären med att vinna Breeders Trophy och Öppna Championatet som 5-åring och har därefter gått upp till 1,50 med Stephanie Holmén. Även Peder Fredricson har tävlat Uncle Blue, bland annat i våras i La Baules Grand Prix över 1,60-hinder.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden