Hoppning, Ponny
18 oktober 2021 15:55

Flyinge RF ensamma till final från zon Syd

Lag-SMÄnnu en zon har nu tävlat klart i ponnyernas allsvenska serie, som avslutas med lag-SM på Strömsholm i november. Från zon Syd blir det endast Flyinge Ryttarförening som tar sig till final.

Flyinge RF ensamma till final från zon Syd
Caroline Ankarcrona ingick i Flyinges lag, som nu är klara för lag-SM. Foto: Roland Thunholm

Den sista omgången i zon Syd reds hos Helsingborgs Fältrittklubb i helgen, och det blev återigen Flyinge Ryttarförening som hoppade hem segern. I laget, som satte tre nollor och inte behövde ta in sin fjärderyttare, ingick Jonathan Hansson/Sting´s Yaris, Caroline Ankarcrona/Hot´n Tot, Elsa Darlington/Lavally Sam och Mathilda Hansson/Unsphinx D’hurl ’Vent.

Det blir endast Flyinge som tar sig vidare från zon Syd, då endast två lag har genomfört de omgångar som varit obligatoriska.

Sedan tidigare är zon Väst och zon Polar avslutade – där har Göteborgs Hästsportklubb, Skedala Ridklubb och Vindelns Ridklubb tagit sig till final.

I helgen som kommer rids de avslutande omgångarna i zon Nord, Central och Öst.

Resultat zon syd omgång III

Ställning samtliga zoner 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden