Hoppning
27 oktober 2019 08:43
Ridsportplus

Följ Henrik von Eckermanns clinic live

SöndagsskolaHenrik von Eckermann håller en miniclinic under söndagsförmiddagen på Helsingfors Horse Show. Elev är ingen mindre än Evelina Tovek, och genom Ridsports samarbete med Riders Live TV kan våra inloggade läsare följa clinicen.

Följ Henrik von Eckermanns clinic live
Foto: FEI

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Sändningen börjar klockan 11 svensk tid med en 145-hoppning där Pius Schwizer, Michael Jung, Olivier Philippaerts och Robert Whitaker är några av ryttarna som startar. Inga svenska ryttare kommer till start i denna klass.

Däremot blir det helsvenskt under den traditionella hoppclinicen som följer efter klassen.

Peder Fredricson och tidigare svenske förbundskapten Henk Nooren har lett clinicen andra år, och nu är turen kommen till Henrik von Eckermann som delar med sig av sina träningstips. Detta gör han tillsammans med sin elev Evelina Tovek, som blir ryttare under clinicen.

Helsingfors Horse Show avslutas sedan med andra omgången av Världscupen i hoppning. Klassen startar 14.40 svensk tid och sänds i Svt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden