Hoppning
1 november 06:23

Framgångar för svenskar i Spanien

October TourBåde Linda Heed och Alexander Zetterman placerades sig i dag i en 1,45-klass i October Tour i Spanien. Tidigare i veckan har Alexander Zetterman placerat sig i 1,50.

Framgångar för svenskar i Spanien
Alexander Zetterman och Triton Hästak i ärevarvet efter Grand Prix-segern i Falsterbo. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

Linda Heed och Decurio (HANN, val, f 2010, e Diarado-Cornet Obolensky, uppf Johann Djuren, äg Vattle AB) tog en andraplats i Vejer de la Frontera i Spanien i går, söndag. Decurio reds tidigare av Niklas Arvidsson, och det ekipaget var bästa svenska ekipage på unghäst-VM 2017.

Linda-heed-decurio-1-200814-rt
Linda Heed på Decurio vid SM i Falsterbo i augusti 2020. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

På femte plats i samma tävling kom Alexander Zetterman och Triton Hästak (f – 12 e Cabachon – Winningmood). Ekipaget tog hem segern i Falsterbos Grand Prix i somras.

Under lördagens 1,45 kom Linda Heed fyra med Heartcore L (f -12 e Heartbeat – Cortez I). Hästen hoppade hem 6-åringarnas Breeders, med Magnus Jacobson i sadeln, år 2018.

Tidigare klasser i veckan har resulterat i en andraplats i 1,50 för Alexander Zetterman och Conrad (OLD val f -11 e Catoki-Robin II Z, äg Jonas Holmberg/Charlotte Andersson). Ekipaget kom på plats 10 i en annan 1,50. ”Conrad har en otrolig inställning”, sade Alexander Zetterman till Ridsport i en tidigare intervju.

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden