Hoppning
18 december 2020 06:25

Global Champions Tour laddar för omstart

HopptourDen stora hopptouren Global Champions Tour återuppstår 2021, efter ett 2020 då nästan allt fick ställas in. Det blir 16 stopp på nästa års tour, och nästan mitt i touren ligger Stockholm, där det blir tävlingar 18-20 juni.

Global Champions Tour laddar för omstart
Malin Baryard Johnsson och Second Chance blev första femstjärniga vinnaren när Global Champions Tour gästade Stockholm. Foto: Roland Thunholm

Premiären för Global Champions Tour med laghoppningen Global Champions League äger rum i Doha, Quatar, 4-6 mars, för att sedan fortsätta via Shanghai, Hamburg, Madrid och St Tropez under våren.

Jan Tops som basar över LGCT and GCL, säger i ett pressmeddelande att han ser fram mot den nya säsongen med självförtroende och spänning, men också med ödmjukhet.
− Jag vet att alla våra samarbetspartners och särskilt våra lojala supportrar ser fram mot en nystart efter ett så svårt år vi upplevt, som en följd av pandemin, säger Tops.

− Vi arbetar nära tillsammans med de städer som är värdar för evenemangen och med våra partners på plats för att åter kunna erbjuda hoppning på toppnivå, där vi också har genomtänkta rutiner kring hälsa och säkerhet, säger Jan Tops.

Året kommer som vanligt att avslutas med pompa och ståt i Prag i november.

Läs mer här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden