Hoppning
26 juli 2019 15:42

Guldläge för Viktor Melin på SM

SM på SundbyholmSeniorernas andra runda är avklaras på SM i hoppning på Sundbyholm. Och Viktor Melin ligger kvar i ledning efter fredagen.

Guldläge för Viktor Melin på SM
Fortsatt felfritt för Viktor Melin och Atina, och ekipaget ligger i guldläge inför seniorernas SM-final på söndag. Foto: Roland Thunholm

Viktor Melin och Atina (KWPN sto f-05 e Cartier vd Heffinck-Waitaki, uppf Peter Lennen) tog täten efter första omgången av seniorernas hoppning.

Efter ytterligare en felfri hoppning i fredagens 1,50-klass ligger Åbyryttaren kvar i ledning.

Marcus Westergren och Calmere är tvåa medan Emma Emanuelsson och Chaploon är trea.

Totalt var det 33 ekipage som startade fredagens klass, fem av dem nollade – däribland de tre ovanstaående ekipagen. Även Jennifer Jonsson/Qlaraoch Olof Smith/Etalon Lux N 1262 var felfria på fredagen och ligger femma respektive fyra i sammanställningen.

Ryttarnas placering i omgång 1 på torsdagen omvandlas till fel som tas med i de kommande omgångarna. Finalen rids på söndag.

Start- och resultatlistor

Resultat

Sammanställning SM för seniorer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden