Hoppning
27 september 2022 06:25

Guldryttarna hoppar i Jönköping

JHS 2022När höstlovet blir till hästlov i samband med Jönköping Horse Show kommer tre av de fyra ryttarna från VM-guldlaget till Elmia. Malin Baryard-Johnsson tar dessutom med sig guldhästen H&M Indiana.

Guldryttarna hoppar i Jönköping
Malin Baryard-Johnsson och Indiana på väg mot OS-guld i Tokyo 2021. I november kommer ekipaget till Jönköping. Foto: FEI/Arnd Bronkhorst

Jönköping Horse Show, som går av stapeln 1-6 november, får i år ett guldskimmer över sig när tre fjärdedelar av vinnarlaget på VM – Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson och Jens Fredricson – kommer till start.

För Malin och H&M Indiana blir tävlingen uppladdning inför superfinalen av Global Champions Tour som rids i Prag två veckor senare.

– Det är fantastiskt roligt för publiken, men också för oss som arrangörer, att tre av världens just nu bästa hoppryttare väljer att starta sina hästar under Jönköping Horse Show. Det känns som en kvalitetsstämpel och skapar motivation till att fortsätta utveckla evenemanget, säger Jan-Olof Wannius, ordförande i Jönköping Horse Shows organisationskommitté, i ett pressmeddelande.

Jönköping Horse Show

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden