Hoppning
20 januari 08:45

Världscupdags: TV-tider och länk till sändningen

VärldscupsöndagUnder söndagseftermiddagen avgörs världscupkvalet i Leipzig. Här hittar du tv-tider och länkar för att hålla koll på de tre svenska ryttarna.

Världscupdags: TV-tider och länk till sändningen
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana hoppar världscupen i Leipzig. Arkivbild: Roland Thunholm

KLASSEN ÄR KLAR. I NY ARTIKEL (LÄNK) KAN DU LÄSA OM RESULTATET OCH HUR RYTTARNA LIGGER TILL I TABELLEN NÄR BARA TVÅ KVAL ÅTERSTÅR.

Världscupkvalet i Leipzig är det elfte av säsongens 13 kval – sedan är det klart vilka 18 ryttare från västeuropeiska ligan som får hoppa finalen i Göteborg.

I Leipzig-kvalet startar tre svenskar: Jacob Hellström med Jus d’Orange van’T Bisthof som nummer 7, Malin Baryard Johnsson med H&M Indiana  som nummer 28 och Irma Karlsson med Ida van de Bisschop som nummer 36.

Klassens starttid är satt till klockan 15.05 och SVT Play sänder från klockan 14.55. Ett sammandrag sänds klockan 17.00 i SVT1.

Läget just nu

Tabellen toppas av Steve Guerdat på 65 poäng, närmast följd av Pieter Devos på 64 poäng. Peder Fredricson är bästa svensk på elfte plats med 40 poäng.

Irma Karlsson, som deltar i dagens kval, är näst bästa svensk som nummer 17 på 31 poäng och just efter Irma ligger Henrik von Eckermann på 30 poäng. Malin Baryard Johnsson, som också hoppar i Leipzig, har nio poäng från Olympia och ligger på plats 49.

Start- och resultatlistor
SVT Plays sida med världscupsändningar – sänder från klockan 14.55
FEI-tv (betalkanal) sänder från klockan 14.50
Ställning i världscupen just nu

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-