Dressyr, Ponny
4 oktober 2021 06:20

Här är helgens vinnande dressyrlag i ponnyallsvenskan

Lag-SMTredje kvalomgången till lag-SM i ponnydressyr avgjordes i helgen på tre platser i landet. Här är de vinnande lagen.

Här är helgens vinnande dressyrlag i ponnyallsvenskan
Örebro Ryttarteam var helgens glada vinnare i Zon Mitt. Foto: Privat

Förutom kval till lag-SM i ponnyhoppning har det även ridits kval till lag-SM i ponnydressyr i helgen. Tredje omgången har ägt rum på tre ställen i landet.

Hos Föreningen Mantorps Ryttarna segrade Örebro Ryttarteam i Zon Mitt. I det vinnande laget red Alicia Fransson/MBF Catching Fire, Cesilia Lundberg/Baukje H, Ella Calamia/Vlagberg’s Carway och Louise Björklund/Curie.

Hos Stora Wäsby Ridklubb var det Täby Ryttarsällskap som vann i Zon Central. Valdy Nordling-Fuchs/Janine WE, Ebba Bånge/Runsås Chakira, Vida Nordling Pettersson/Wyken Not-A-Lotta Bottle, Agnes Frejd/Blakt´s Tiara och Annie Spångberg/Menai Christopher ingick i det segrande laget.

Slutligen tog Föreningen Lindelunda Sportryttare hem sin tredje raka seger i Zon Syd hos Spekeröds RK. I det vinnande laget red Stella Hoff/Champ of Dance P, Frida Öjeblad/Cappucino Royale G, Wilma Holmgren/HB Dancing Daylight och Maja Hermansson/Minigårdens Kapten Krok.

244205922_5019876341361268_5058792347932618435_n
Föreningen Lindelunda Sportryttare med Elin Aspnäs i spetsen tycks vara oslagbara. Foto: Privat

Resultatlista Mantorp.
Resultatlista Stora Wäsby.
Resultatlista Spekeröd.
Aktuell lagställning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden