Sverige
6 augusti 12:23

Hästigt sommarprat av komikern: ”Knöt balsnören som tyglar på cykeln”

Sveriges Radio"Jag är en tävlingsmänniske men i hästsport då hävdar jag mig bäst i snitseljakter, det är som en tipspromenad till hästar – alla frågor handlar om hästkunskap." Komikern Babben Larssons sommarprat är en lång parad av anekdoter från hennes liv som hästälskare – kryddat med henne speciella humor.

Hästigt sommarprat av komikern: ”Knöt balsnören som tyglar på cykeln”
Babben Larsson tar med lyssnaren genom sitt liv Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

– Sverige har några av världens främsta ryttare inom hoppsporten. Mitt Sommar handlar INTE om dem. Det handlar om någon som inte vågade hoppa högt eller kunde rida snyggt men som ändå haft en livslång kärlek till hästar.

Det är Babben Larssons egna ord om sitt sommarprat som sändes i går, lördag.

Hela timmen är vikt åt berättelser kring hennes hästintresse och kärlek till hästar och hur hon hanterade frånvaron av dessa som barn: ”I väntan på the real thing försökte jag att rida in några av våra kor, men de var inte speciellt roade. Jag knöt också balsnören som tyglar på cykeln och sparken. Ibland cykle jag med spö också, gick det trögt uppför en backe så fick sig cykeln ett rapp.. Ja, ni hör själve…”

Lyssna på Babben Larssons sommarprat via spelaren nedan. 

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden