Sportnytt
11 juni 2020 12:18

Helgstrand köper in sig i TV-bolag

SamarbeteVärldens bästa plattform för ridsport. Det tänker Andreas Helgstrand skapa tillsammans med Zibrasport, det danska bolaget som livesänder från danska hästevenemang. Helgstrand har just köpt in sig i bolaget.

Helgstrand köper in sig i TV-bolag
Zibrasport arbetar både med livesändningar och inspelade reportage. Foto: Zibrasport

Plattformen Zibrasport Equest sänder live från tävlingar och andra hästevenemang i Danmark, men gör också reportage och spelar in clinics.

Nu vill bolaget skapa nya digitala lösningar för ridsporten, hitta nya vägar för engagemang – och dessutom komma in bakom kulisserna i en av de världsledande ridsportanläggningarna, Helgstrand Dressage, skriver Andreas Helgstrand och Zibrasport i ett pressmeddelande.

Andreas Helgstrand blir ägare till 10 procent av aktierna i bolaget.

− För att säkra en fortsatt tillväxt vill vi öka vår synlighet och öppenheten kring vår verksamhet, och därför har vi valt att investera i Zibrasport. Plattformen bygger upp en verksametsmodell med internationell potential, där såväl kunder som ridsportintesserade kan följa våra evenemang och besöka vår anläggning, säger Andreas Helgstrand enligt pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden