Dressyr
12 maj 2019 13:51

Johanna Due-Boje i fortsatt storform

NationelltJohanna Due-Boje fortsätter att visa storform tillsammans med Mazy Klövenhöj. På söndagen tog ekipaget sin andra seger på två starter under Flyinges nationella meeting. Det har också ridits en Grand Prix på Hammarö.

Johanna Due-Boje i fortsatt storform
Det blev två segrar för Johanna Due-Boje på Flyinge - och segertåget fortsätter. Arkivbild: Anders Due-Boje

Johanna Due-Boje och Mazy Klövenhöj (SWB sto f 2008 e Bocelli-National Zenith xx, uppf Annette Karlsson, äg Pernille Primdahl) tog återigen en dubbelseger på ett nationellt meeting.

På lördagen vann ekipaget Lövsta-kvalet för unga hästar på Flyinge och på söndagen blev det seger i den Grand Prix kür som ingår i LiveArena & DressagePower GP Tour. Ekipaget hade samma fina facit i Lidköping i slutet av april.

Mazy Klövenhöj samlade på sig 72,443 procent av en liten spretig domartrio som dock var överens om att piruetten till höger höll lite extra bra klass.

Läs mer om segerekipaget. 

Klassen hade åtta startande och hemmekipaget Paulinda Friberg/Di Lapponia T slutade tvåa, nära efter segraren. Det blev 72,125 procent för Flyingeekipaget.

Mer information om LiveArena &DressagePower GP Tour.

Resultat, Flyinge

Hammarö Ryttarförening har haft nationell dressyr med en Grand Prix på lördagen. Klassen hade tre starter och vanns av Martin Ågevall och Saltarin med 63,732 procent.

Resultat, Hammarö

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden